Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
De curand am avut de sarbatorit un eveniment ceva mai special, asa ca m-am gandit sa alegem si un meniu mai deosebit. Si uite asa m-am gandit la vanat si am ales fazanul. M-am documentat si iata cum l-am pregatit.
A doua zi intoarcem fazanul pe toate partile si-l mai condimentam daca este cazul. Incingem cuptorul. Intr-o tava punem fazanul si vinul in care a stat, la care adaugam cateva cubulete de unt (eu am pus unt cu patrunjel de la Napolact). Dam fazanul la cuptor la foc mic pentru aproximativ doua ore.
Drept garnitura am ales cartofi natur si sos ardelenesc de hrean. Este o friptura delicioasa.
Pofta buna!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult